Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in /var/www/fs2/45/tietoasi/site/html/sites/all/modules/contrib/views/includes/view.inc on line 2545

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in /var/www/fs2/45/tietoasi/site/html/sites/all/modules/contrib/views/includes/handlers.inc on line 753
Puhujat | Tietoasiantuntijat.fi

Puhujat

Antti Myllymäki

Antti Myllymäki on työskennellyt informaationhallinnan, rikastamisen ja tekoälyn hyödyntämisen parissa vuosituhannen alkupuolelta. Hän on auttanut lukuisia pelialan, valmistavan teollisuuden ja rahoitus/vakuutussektorin yrityksiä parantamaan kilpailuasemaansa ja johtaa nykyisin OP Ryhmän tekoäly-yksikköä.

Jukka Kärkimaa

Tilastokeskuksen Data Scientist Jukka Kärkimaa on teknillisen fysiikan diplomi-insinööri, jolla yli viiden vuoden kokemus analytiikasta ja datatieteestä eri teollisuuden aloilta ja valtionhallinnosta. Erityisosaamista koneoppimispohjaisista ennustemalleista sekä ohjelmistokehityksestä. Kiinnostunut tekoälyn kehityksestä ja sen yhteiskunnallisista mahdollisuuksista sekä yrittäjyydestä

Jukka Englund

Jukka Englund toimii johtavana tietoasiantuntijana Helsingin yliopiston kirjastossa  (Terkko Kirjasto / Terkko Health Hub Meilahden Kampuksella). Hän on keskittynyt erityisesti tutkimukseen liittyviin palveluihin, kuten näkyvyyspalvelut, altmetriikka ja tekoäly.
 

Olli Ilmarinen

Olli Ilmarinen toimii kehitysasiantuntijana Patentti- ja rekisterihallituksessa (PRH). Hänen vastuualueisiinsa kuuluvat erityisesti sidosryhmäyhteisö ja asiakkaille tarjottavien palvelujen kehittäminen sekä rekisteritoiminnoissa että IPR-palveluissa. Tällä hetkellä hän toimii myös PRH:n projektipäällikkönä Maahanmuuttoviraston ja Verohallinnon kanssa yhteistyössä kehittävässä chatbot-pilottiprojektissa.

Arto Airaksinen

Arto Airaksinen on toiminnallinen arkkitehti Maahanmuuttoviraston (Migri) sähköisten palveluiden kehityksen tulosalueella. Hänen tehtäväkenttänään on tekoäly, BI ja automaatiotoiminnallisuuksien kehittäminen Migrin tarpeisiin. Parhaillaan hän työskentelee tiimeineen Migrin virtuaalisen asiakaspalvelijan Kamun kehittämisen parissa Migrin asiakaspalvelun tueksi.

Cristina Andersson

Cristina Andersson on tietokirjailija ja konsultti. Hän on perehtynyt datan, tekoälyn ja robotiikan mahdollisuuksiin vuodesta 2011 julkaistuaan yhdessä dos. Jari Kaivo-ojan kanssa kirjan ”BohoBusiness – ihmiskunnan voitto koneesta” (Talentum 2012). Hän on toiminut asiantuntijana eri ministeriöissä, EU -parlamentissa sekä komissiossa.